İNGİLTERE YERLEŞİM (EVLİLİK) VİZESİ : Bilgi, öneri ve başvurularınız için!

İngiltere Yerleşim Vizesi Çalışma İzni'ni kapsar mı?

Güncellenme Tarihi: 2018-08-20 16:19:16

İngiltere'de halihazırda oturum izni bulunan kişiler eşleri, yasal partnerleri, nişanlıları, çocukları, anne-babaları ve diğer kendisine bağımlı akrabaları İngiltere'de yaşayan kişiyle birlikte kalmak üzere İngiltere Yerleşim Vizesi'ne başvurabilirler.

İngiltere Hükümeti ve İngiltere Konsolosluğu'na göre İngiltere Yerleşim Vizesi'ne başvuracak kişiler İngiltere Yerleşim Vizesi başvurularının olumlu sonuçlanması halinde bundan sonraki hayatlarını İngiltere'de sürdürmeyi planlamaktadırlar. Bu sebeple İngiltere Yerleşim Vizesi sahiplerinin İngiltere'deki yaşamlarını sürdürebilmek adına çalışmalarına izin verilmektedir.

İngiltere Yerleşim Vizesi ile İngiltere'de bulunan kişiler bir iş yerinde part-time veya full-time çalışabilir yahut kendi işletmelerini kurarak serbest meslek sahibi olarak çalışabilirler.

İngiltere Yerleşim Vizesi ve İngiltere Çalışma İzni hakkında detaylı bilgi için İngiltere Vizesi Başvuru Hattı'nı kullanarak bizimle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İngiltere Yerleşim (Evlilik) Vizesi ile ilgili olarak vize danışmanlarımızla iletişime geçmek için lütfen tıklayınız »

  • "İngiltere Yerleşim Vizesi Çalışma İzni'ni kapsar mı? " sayfası 2306 defa okundu
  • ingiltere vizesi, yerlesim, evlilik, ingiltere, vize, izin, çalışma izni
x

Bizi Takip Edin