İngiltere Yerleşim Vizesi Anasayfa İletişim

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu

Güncellenme Tarihi: 2019-04-17 05:03:37

18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İngiltere’de iş kurma hakkı elde edebildiği bir İngiltere vizesi türüdür.

18 yaşın üstündeki yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Birleşik Krallık’ta kendi işini kurmak üzere başvuru yapabildiği vize türü İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi'dir. 

  • İş yeri açarak,
  • evden (home-office),
  • mobil/seyyar veya herhangi bir işletmeyi devralarak,
  • var olan iş yerine ortak olarak

kendi işinizi kurabilirsiniz. İşinizi yapacağınız şekil konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. 

  • Pazarcılık,
  • pastacılık,
  • kafe işletmeciliği,
  • mimarlık,
  • iç mimarlık,
  • aşçılık,
  • dekorasyon – inşaat işleri – müteahhitlik,
  • ses sanatçılığı,
  • öğretmenlik (özel ders),
  • kuaförlük (bay-bayan),
  • güzellik uzmanı ve daha birçok alanda iş kurabilirsiniz. Kuracağınız iş üzerine de bir sınırlama bulunmamaktadır. 

Bu vize türünün başvuru işlemlerine uzmanlarımızla başlamaya karar veren bireyler başvuru dosyasında bulundurması gereken belirli evraklar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Ankara Anlaşması Vizesi başvuru formu,
  • Banka hesap bilgileri,
  • Maaş bordrosu,
  • Başvuru sahibinin İngiltere’de kuracağı işten kâr edene dek hayatını idame ettirebilecek miktarda maddi kaynağının bulunması,
  • Başvuru sahibi için zorunlu olmamakla birlikte varsa İngilizce dil bilgisini kanıtlayan belgeler,
  • Başvuru dosyasının en önemli bölümünü içeren Ankara Anlaşması Vizesi iş planı (business plan),
  • İngiltere’de kurmak istediği iş kolunda aldığı eğitimlerin belgeleri (diploma, sertifika vb.),
  • Daha önce bu iş kolunda çalıştığını gösteren belgeler (ustalık belgesi, eski işyerinden alınan referanslar vb.).

Başvuru dosyası tamamlandıktan sonra uzmanlarımız bireyler adına başvuru merkezlerinden randevu alabilir. Randevu gün ve saatinde başvuru dosyaları değerlendirilebilmesi için teslim edilir. Başvuru sonucu, Türkiye'den yapılan başvurularda 3 ile 12 hafta arasında açıklanabilmektedir. İngiltere'den yapılan başvurularda ise bu süre 6 ayı bulabiliyor. 

İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla İngiltere Vizesi, Ankara Antlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları ve İngiltere vatandaşlığı konularında bilgi ve danışmanlık veren firmamızın uzmanlarına ulaşabilmek için TIKLA! 

İngiltere vizesi başvuruları oldukça karmaşık yapıda olması sebebiyle danışmanlık alınarak başvuru yapılması vize başvurularının olumlu olma ihtimalini artırtabilecektir. Danışmanlık işlemlerinin neler olduğu, vize başvurularında nasıl destek alınabileceğini öğrenmek için tıklayınız.

  • Öncelikle 1 yıllık vize verilir; normal şartlarda  3 yıllık verilebilen vize uzatma süresi çeşitli sebeplerle 1 yıl veya 2 yıla olarak da verilebilir.
  • Bu vize türüne sahip bireylerin eşi ve 21 yaşından küçük çocukları bağımlı başvurusu yaparak aile birlikteliğini sürdürebileceklerdir.

Ankara Anlaşması Vizesi başvuru işlemleri hakkında firmamızın uzmanlarından bilgi alabilirsiniz. Diğer vize türleriyle ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki kısa açıklamalar içindeki sayfalarımızın linklerinde bulabilirsiniz. 

İngiltere’de çalışmak, ortaklık kurmak, şirket devralmak, girişimci olmak veya yatırım yapmak gibi amaçlarınız varsa İngiltere Çalışma Vizesi sayfamızı ziyaret ederek vize türleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • İngiltere Genel Çalışma Vizesi,
  • İngiltere Yatırımcı Vizesi,
  • İngiltere Girişimci Vizesi ve diğer türlerle ilgili bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

İngiltere’de eğitim almak isteyen bireylerin ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi edinebileceği İngiltere’de eğitim uzmanları eğitim programları, eğitim süreleri ve ücretleri gibi konularda başvuru sahiplerine detaylı bir açıklama yapabilmektedir.

İngiltere’ye turistik ziyaret yapmak isteyen bireylerin başvurması gereken vize türü İngiltere Turist/Ziyaretçi Vizesi için sitemizi ziyaret ediniz.

İngiltere’ye ziyaretçi olarak seyahat etmek gibi çeşitli amaçlarla İngiltere’de bulunmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

İngiltere’de sürekli oturum veya İngiliz vatandaşı olarak bulunan bireylerin eşi, nişanlısı, partneri, çocukları, diğer aile büyükleri, ebeveynleri gibi aile üyelerini yanına alabilmek için İngiltere Yerleşim Vizesi sayfamızı inceleyiniz.

Bu vize türünün başvuru şartları, başvuru prosedürleri ve vize reddi alındığı takdirde nasıl bir yol izlenebileceğini sitemizdenöğrenebilirsiniz.  

İngiltere’de eğitim konusunda detaylı bilgi için İngiltere Öğrenci Vizesi sayfasını inceleyiniz.

İngiltere Öğrenci Vizesi türlerinin başvuru şartlarını öğrenmek için tıkla!

"İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu" sayfası 140 defa okundu